Online inschrijven bij de bib

Je kan vanaf nu ook online lid worden of jouw lidmaatschap verlengen via Mijn Bibliotheek.

laptop

Als je een mail hebt gekregen dat jouw lidmaatschap vervalt kan je naar Mijn Bibliotheek gaan en daar je abonnement verlengen.

Op het overzichtsscherm “Bibliotheken en lidmaatschappen” zal je een knop zien om je lidmaatschap te verlengen. Deze knop verschijnt vanaf één maand voor het verlopen van jouw lidmaatschap:

knop online verlengen

De kost van het lidmaatschap kan je bij je eerste bezoek aan de bibliotheek vereffenen aan de betaalautomaat.

Ben je nog nooit lid geweest van onze bib? Ook dan kan je je online registreren via Mijn Bibliotheek. Maar je zal wel nog je lenerspasje moeten laten aanmaken aan de balie. Kom gerust langs bij een medewerker.