Dienstverlening volgens de normale uren

Vanaf 15 juni opent de bibliotheek weer de deuren op de normale uren. Je kan er weer terecht zonder afspraak.

Vanaf 15 juni kan je weer naar de bibliotheek en alle uitleenposten tijdens de gewone openingsuren. Een afspraak maken is niet meer nodig.

Er blijven wel nog enkele veiligheidsmaatregelen van kracht:

• De bezoekjes zijn beperkt tot 30 minuten.
  • Mondmaskers zijn verplicht.
  • Bezoekers komen alleen. Hulpbehoevenden mogen begeleid worden door een noodzakelijk persoon en kinderen -18 jaar door een ouder.
  • Je dient je materiaal zelf in en ontleent nieuw materiaal ook zelf via de uitleenbalies.
  • Alle betalingen gebeuren via de betaalautomaat in de hoofdbibliotheek, in de wijkbibliotheken blijft het bedrag voorlopig open staan.
  • Aan de ingang, de uitleenbalies en de publiekscatalogi is handgel ter beschikking om de handen te ontsmetten.
  • Gebruik van een winkelmandje is verplicht in de hoofdbibliotheek en bibliotheek Ruddervoorde. Wanneer er geen mandjes meer zijn betekent dit dat het maximum toegelaten aantal klanten op dat ogenblik bereikt is en moet je even wachten. Ook in de wijkbibliotheken geldt een beperking op het aantal klanten dat op hetzelfde ogenblik mag aanwezig zijn.