Dienstverlening volgens de normale uren

Lees verder

Door de strengere maatregelen tegen het coronavirus schakelt de bibliotheek vanaf 29 oktober over op basisdienstverlening.

Lees verder

De Voorleesweek is een jaarlijkse campagne van Iedereen Leest. Tijdens deze week worden het belang van voorlezen en het plezier beleven eraan in de kijker gezet.

Lees verder
foto van Vlieg 2020

Schatten van Vlieg '20

Hoor je Vlieg al? Vanaf 1 juli kan je weer op schattenjacht!

Lees verder
foto bib in't park

Bib in't Park

Van 1 juli tot 31 augustus kan je ontspannen op ons terrasje in de schaduw van de bomen in het Beukenpark.

Lees verder

Dienstverlening op afspraak in de bibliotheek

Vanaf dinsdag 2 juni openen de bibliotheken opnieuw de deuren met een dienstverlening op afspraak en onder strikte voorwaarden. Ook de afhaaldienst blijft operationeel in Bibliotheek-infopunt Oostkamp en in de bibliotheek in Ridefort.

Lees verder
Foto van een lezende figuur

Afhaaldienst in de bibliotheek tijdens coronamaatregelen

In het kader van de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is de bibliotheek gesloten. Daarom bieden wij vanaf 1 april een aangepaste dienstverlening aan.

Lees verder

Maatregelen in de bibliotheek rond het coronavirus

Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus is de bibliotheek gesloten.

Lees verder

Bib gesloten van 23 tot 31 maart

De bib stapt over naar een nieuw Vlaams bibliotheeksysteem. Eind maart krijgt de digitale dienstverlening van de meeste West-Vlaamse bibliotheken, waaronder die van Oostkamp, een upgrade. Dit nieuwe systeem wordt een stevige basis voor alle dienstverlening in de toekomst. Een korte sluiting van de bibliotheken is nodig om het systeem in te voeren.

 

Lees verder

Jeugdboekenmaand 2020: Wat doen kunst?

De Jeugdboekenmaand loopt in Oostkamp van zaterdag 29 februari tot zaterdag 21 maart. In het thema 'Wat doet kunst' zijn er heel wat creatieve activiteiten voor de Oostkampse kinderen.

Lees verder