Antwoord

Stap 1: Zoek via de zoekbalk

Geef één of meerdere zoekwoorden in. Dit kan een titel, auteur, genre, onderwerp, trefwoord, … zijn. Druk daarna op Enter of klik op Zoeken. Als je even wacht krijg je ook zoeksuggesties te zien die je kunt aanklikken.

Wil je tijd besparen, klik dan op Geavanceerd zoeken en verfijn je zoekresultaten op voorhand of gebruik de zoektaal.

screenshot 1

Stap 2: Verfijn of sorteer

De zoekresultaten kun je verfijnen (bv. op materiaal of jaar van uitgave) met de filters die onder de zoekbox verschijnen, of sorteren met de sorteeroptie rechts boven de zoekresultaten.

Screenshot 2

Stap 3: Klik op Waar staat het

Klik op Waar staat het om een gedetailleerde beschrijving te zien en te weten te komen of het materiaal aanwezig is in de bib.

screenshot 3

Stap 4: Bekijk de aanwezigheid

Onder Beschikbaarheid zie je of het item al dan niet beschikbaar is in de hoofdbibliotheek. Onder Plaats in de bib vind je de locatie van het item terug

screenshot 4