Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

faq Mijn Bibliotheek - account maken

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Geef het e-mailadres op dat je wil gebruiken voor je profiel, klik "Ga verder".
  2. Vul je bibliotheek in, klik "Ga verder".
  3. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je lenerspasje bij de hand en vul de velden bibliotheekkaartnummer en geboortdatum in. (Geboortedatum gescheiden door /)
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  4. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”.
  5. Als laatste stap bevestig je je e-mailadres via de mail de je kreeg en je bent klaar!