Schatten van Vlieg '20

Hoor je Vlieg al? Vanaf 1 juli kan je weer op schattenjacht!

foto van Vlieg 2020

Tussen 1 juli en 31 augustus kan je deze zomer twee klankzoektochten doen boordevol leuke opdrachtjes.

Haal vanaf 1 juli je zoektochtpakket met alle benodigdheden op in Bibliotheek-infopunt en vind het codewoord.
De schattenjagers worden beloond met een cadeautje en maken kans op klinkende prijzen!

Vlieg heeft dit jaar 2 prachtige klankzoektochten met doe-opdrachtjes gemaakt:

• zoektocht 1: domein Kampveld (Waardamme): wandellus van 2,5 km, geschikt voor buggy's
  • zoektocht 2: Vrijgeweed (Baliebrugge): wandellus van 3,5 km, moeilijker met buggy.

Ook voor de volwassenen zijn er opdrachten voor de geest en het hart die je samen met de kinderen kan doen.

De zoektocht is er voor gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar en is gratis.

Deel gerust een leuke foto of filmpje op jouw sociale media met #schattenvanVliegOostkamp.

Tip: pik ook eens onze online muzikale workshops mee op de Facebookpagina van de bibliotheek en de jeugddienst.