Dvd
Engels

Medium. The second season

Allison maakt gebruik van haar paranormale gaven om misdaden op te lossen in Phoenix, Arizona
Bevat
Disc 1 When Push comes to Shove : part 2 ; The song remains the same ; Time out of mind ; Light sleeper
Disc 2 Sweet dreams ; Dead aim ; Judge, jury & executioner ; Too close to call
Disc 3 Still life ; The reckoning ; Method to his madness ; Doctor's orders
Disc 4 Raising Cain ; A changed man ; Sweet child o' mine ; Allison wonderland
Disc 5 Lucky in love ; S.O.S. ; Knowing her
Disc 6 The darkness is light enough ; Death takes a policy ; Twice upon a time
Titel
Medium. The second season
Acteur
Patricia Arquette
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Paramount, 2007
6 dvd-video's
Speelduur
ca. 906 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden, Deens, Duits, Fins, Frans, Italiaans, Noors, Spaans, Zweeds
EAN
8714865554180

Besprekingen

De Amerikaanse televisieserie The Medium is gebaseerd op de ervaringen van Allison DuBois, een in de Verenigde Staten bekend paranormaal medium, auteur van de autobiografie 'Kus ze niet vaarwel'. De serie is geschreven en deels geregisseerd door Glenn Gordon Caron (Picture perfect), de hoofdrol wordt gespeeld door Patricia Arquette (Stigmata, Beyond Rangoon). Hoofdpersoon Allison is gelukkig getrouwd, moeder van drie kinderen en helderziend. In dienst van de officier van justitie van de stad Phoenix (Arizona) gebruikt ze haar paranormale gaven om misdaden op te lossen. Ze heeft vaak last van gruwelijke dromen en vraagt zich af of haar gave een vloek of een zegen is. Naast de misdaadverhalen zien we ook de beslommeringen van Allison met man en drie jonge kinderen. Arquette won een Emmy Award voor Beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie en werd genomineerd voor een Golden Globe. De dvd-set bevat de 22 afleveringen van seizoen 2, er zijn geen extra's.

Over Patricia Arquette

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Frantogian

Patricia T. Arquette (Chicago, 8 april 1968) is een Amerikaans televisie- en filmactrice. Ze won in 2005 een Emmy Award voor haar rol in Medium en werd voor diezelfde rol in zowel 2006, 2007 als 2008 genomineerd voor onder meer een Golden Globe. Arquette won in 2015 een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol voor haar prestaties in de film Boyhood.

Biografie

Arquette komt uit een familie van acteurs. Haar vader is acteur Lewis Arquette en haar grootvader is komiek Cliff Arquette, in de Verenigde Staten vooral bekend geworden door het personage Charlie Weaver uit de komische quiz Hollywood Squares. Ook haar oudere zus Rosanna en haar drie broers Alexis, Richmond en David Arquette zijn acteurs. Moeder Mardi is geen actrice.

Carrière

In 1987 speelde ze haar eerste filmrol in de film Pretty Smart. Haar eerste hoofdrol kwam later dat jaar in…Lees verder op Wikipedia